Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin:

"Milletimizin yükselen refah seviyesi, bu yeni yönetim ve yürütme modeliyle beraber inşallah çok daha ileri bir noktaya gelecektir"

ORDU (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, nisan ayında yapılması planlanan halk oylamasına ilişkin, "Milletimizin yükselen refah seviyesi, bu yeni yönetim ve yürütme modeliyle beraber inşallah çok daha ileri bir noktaya gelecektir." dedi.

Çeşitli programlara katılmak üzere kente gelen Yegin, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yegin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anayasa değişikliğini imzaladığını anımsatarak, "Daha önce Meclisimiz bu anlamda kararını verdi. İnşallah milletimizde Meclisimizin bu iradesine destek olur ve güzel bir netice ile referandumda iyi bir sonuçla yeni sisteme geçiş yaparız." diye konuştu.

Yegin, yeni sisteme geçişle Türkiye'nin 2002'den bu yana yakaladığı ve sürdürdüğü atılım hızını çok daha ileri bir ivmeye taşıyacağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Milletimizin yükselen refah seviyesi, bu yeni yönetim ve yürütme modeliyle beraber inşallah çok daha ileri bir noktaya gelecektir. Artık Türkiye seçim sonralarında koalisyon pazarları ve çıkmazlarıyla zayıflayan ve dışarıdan saldırılara karşı dayanıksız hale gelen bir ülke olmayacaktır. Bundan sonra seçim öncesinde konuşulacak her şey konuşulacak, söylenecek her şey söylenecek.''

''Bütün konuşmalar ve pazarlıklar her şey milletin gözü önünde olacak'' sözlerine yer veren Yegin, "İnşallah milletin yetkilendirdiği bir irade gelecek, milletten aldığı yetkiyle millete köle olacak, hizmet edecek. İnşallah bu referandum hayırlara vesile olur. Milletimizin desteğiyle üst düzeyde bir katılımla inşallah hayırlı bir sonuca ulaşırız." ifadelerini kullandı.

Yegin, programları kapsamında Ordu'da çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını da dile getirerek, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak sosyal güvenlik destek primlerinden ve istihdama dönük teşviklerimizi anlatma fırsatı bulduk. Toplantımızın amacı Bakanlığımızın faaliyetlerine ilişkin karşılıklı istişare yaparak yerinde çözümü mümkün olan konuları yerinde ve anında çözmek oldu. İnşallah bu toplantılarımızda herkes için güzel olur. Ben değişen ve gelişen şehir Ordu'da misafir olmaktan dolayı çok mutluyum." sözlerine yer verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :