Çaldıkları klimayı sürükleyen hırsızlar bekçilere yakalandı

Çaldıkları klimayı sürükleyen hırsızlar bekçilere yakalandı

Adana’da çaldıkları klima ve ünitesini sokak ortasında sürükleyen iki hırsız polisi görünce kaçmaya başladı. Hırsızlardan biri saklandığı kafenin bahçesinde yakalandı

Adana’nın Seyhan ilçesinde iki hırsız çaldıkları klima ve ünitesini sokak ortasında sürükledikleri sırada polisi görmeleri üzerine şüpheliler kaçmaya başladı. Hırsızlardan birisi, bir kafenin bahçesinde saklandığı sırada bekçilere tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi Fuzuli Caddesi üzerinde devriye gezen polis, 2 kişinin klima ve ünitesini sürükleyerek götürdüğünü gördü. Şüphelilerde polisleri fark edince klima ve ünitesini bırakıp kaçmaya başladı. Ara sokaklara kaçan iki hırsız izini kaybettirdi. Bölgede polis ve bekçiler arama çalışmalarına başladı.

k.jpg

Dostum var düşmanım var. Hırsızlık yaptığıma bakmayın!

Yapılan arama çalışmalarında şüphelilerden Barış D., bir kafenin bahçesinde saklanırken yakalandı. Yakalanan Barış D., gazetecilerinin kendisini görüntülediğini görünce kıyafeti ile yüzünü kapattı. Ardından Barış D. polislere,” Yüzümü indirmeyin benim, dostum var düşmanım var. Hırsızlık yaptığıma bakmayın” dedi. Gözaltına alınan Barış D., emniyete götürüldü.

kk.jpg

Hırsızların çaldığı klima ve ünitesinin yanında polis İngiliz anahtarı da buldu.
Kaçan diğer şüphelinin yakalama çalışmaları devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.