Çaldığı mobileti çalıştıramayınca...

Çaldığı mobileti çalıştıramayınca...

Konya'da çaldığı mobileti çalıştıramayan genç, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, saat 00.00 sıralarında Karatay Hacı Yusuf Mescit Mahallesi Hasköy Siteleri Karanfil Apartmanı önünde meydana geldi.

Karanfil Apartmanı önüne 42 SA 688 plakalı mobiletini bırakan Selim Boztepe, bir süre sonra mobiletini almaya geldiğinde yerinde olmadığını fark etti. Boztepe, bunun üzerine mobiletinin bulunması için polis merkezine giderek, ihbarda bulundu.

Olaydan yaklaşık 2 saat sonra polis ekipleri, çevrede yaptığı araştırmalar sonucu Karatay Ulubatlı Hasan Mahallesi Başak Caddesi'de mobileti iterek götüren Y.M.'yi (17) gördü. Polis, durumundan şüphelendiği Y.M.'ye 'dur' ihtarında bulundu. 'Dur' ihtarına uymayan Y.M. iteklediği mobileti çalıştıramayınca suçüstü yakalandı.

 

Sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne getirilen Y.M. hastane çıkışı gazetecilere tepki gösterdi. Y.M. polis aracına bindirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

iha