Cadde üzerindeki lüks binaya ateş açtılar

Cadde üzerindeki lüks binaya ateş açtılar

Adnan Kahveci Mahallesi'nde Alemdağ Caddesi üzerindeki lüks sitede kimliği belirsiz 3 şüpheli, tabanca ile işyerine ateş açtı. O anlar, cep telefonu kamerası ve güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Beylikdüzü'nde Adnan Kahveci Mahallesi Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan lüks bir sitede, kimliği belirsiz üç şüpheli tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı anları kameraya yansıdı. Olay, 30 Ocak Salı gece saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, kapüşonlu üç şahıs yürüyerek sitenin önüne doğru ilerledi. Şüphelilerden biri cep telefonuyla olayı videoya çekerken, diğerleri ise elindeki tabanca ile karşılarındaki binaya defalarca ateş etti. Kurşunlar, binanın alt kısmında bulunan bir işyerine isabet etti. Saldırganlar, olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, sitenin çevresini güvenlik şeridi ile kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri de binada detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Polis, şüpheli şahısların tespiti ve yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin silahlı saldırı anını saniye saniye izlemek mümkün. Olay, bölge sakinleri arasında endişeye neden olurken, polis yetkilileri soruşturmanın derinleştirilerek şüphelilerin bir an önce yakalanması için çaba harcadıklarını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.