Büyükerşen'e saldırı girişimi

Büyükerşen'e saldırı girişimi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'e saldırı girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli sayısı 4'e yükseldi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırı girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli sayısı 4'e yükseldi.

Saldırı olayı ile ilgili Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 2 şüpheliyi daha yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Eski Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'ndeki açık hava parkından yürüyerek geçen Yılmaz Büyükerşen, dün akşam saatlerinde bir iş yeri sahibiyle sözlü tartışma yaşamıştı. Tartışmanın devam ettiği sırada, iş yeri sahibinin yanında bulunan bir kişi, silahını çıkardıktan sonra Büyükerşen'i darbetmeye çalışmış, etraftakilerin araya girmesiyle Büyükerşen yara almadan olay yerinden uzaklaştırılarak Haller Gençlik Merkezi'ne götürülmüştü.

Olaydan kısa süre sonra 2 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler