Bursluluk sınavında tam puan alan öğrenciye ödül

Bursluluk sınavında tam puan alan öğrenciye ödül

Konya'nın Karapınar ilçesinde düzenlenen 2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda (İOKBS) tam puan alan 8. sınıf öğrencisi Yağmur Yalçınöz, başarısıyla dikkat çekti.

Karapınar Toki Yavuz Selim Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Yağmur Yalçınöz, 2024 Yılı İOKBS'de tam puan alarak büyük bir başarıya imza attı. Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İçalan, Yalçınöz'ü makamında ağırlayarak kendisine ödül takdim etti.

İçalan, öğrencinin başarısının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Öğrencimizin elde ettiği başarı bizleri sevindirdi. Başta ailesi olmak üzere emek veren öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu azmi ve çalışkanlığı ile ülkemize faydalı hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyorum. Bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyorum."

Öğretmenlere ve Aileye Teşekkür

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İçalan, Yağmur Yalçınöz'ün başarısında emeği geçen öğretmenlere de teşekkür etti. Öğrencinin bu başarıyı elde etmesinde öğretmenlerin ve ailenin rolünün büyük olduğunu vurgulayan İçalan, "Öğretmenlerimizin ve ailesinin desteğiyle öğrencimiz bu başarıyı yakaladı. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Yağmur Yalçınöz'ün başarısı, Karapınar'da eğitim camiasında büyük bir sevinçle karşılandı. Bu başarı, ilçedeki diğer öğrencilere de örnek teşkil ederek, motivasyon kaynağı oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.