Bu olay İzmir'de yaşandı! Kirasını ödeyemeyen kiracısını öldüresiye dövdü

Bu olay İzmir'de yaşandı! Kirasını ödeyemeyen kiracısını öldüresiye dövdü

İzmir’in Buca ilçesinde yaşayan Senem Onat, iddiaya göre ev kirasını geciktirdiği için ev sahibi ve yanındaki 6 kişi tarafından bayılana kadar darp edildi.

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki iki çocuk annesi Senem Onat'ın pandemiden dolayı işleri bozuldu. Bu sebepten ötürü bir süredir ev kirasını ödeyemiyor.

Ev sahibi M.Ç., Onat'ı arayarak evden çıkmasını istedi. Senem Onat, Mart ayına kadar kontratı olduğunu belirterek evde kalmaya devam etti.

İddiaya göre 1 Şubat Pazartesi günü ev sahibi M.Ç., Onat'ın önünü keserek ağır hakaretlerde bulunarak darp etmeye başladı. Birçok darbe alan Onat, karakola giderek darp raporu aldı.

Darp raporu aldıktan sonra arkadaşının kullandığı arabayla evine dönen Onat, bu kez ev sahibi M.Ç, eşi, gelini, oğlu ve yanlarındaki 3 kişinin evinin önünde beklediğini gördü.

Arabasından inen Senem Onat, darp raporu aldığı gerekçesiyle yine tehdit ve hakaretlere maruz kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.