Bu haberi okumadan yola çıkmayın

Bu haberi okumadan yola çıkmayın

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı karayolları ulaşıma kapandı

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı karayolları ulaşıma kapandı. Karayollarının bazı kesimlerinde ise devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre,

(Refahiye-Erzincan) ayrımı-Kelkit, Dereli-Şebinkarahisar, Şarkışla-Pınarbaşı, Bayburt-Pazaryolu-İspir ve Köprüköy-Horasan-Ağrı yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı.

Narman-Pasinler, Çetinkaya-Divriği, Erzurum-Çat, Karayazı-Elmalıdere, Söylemez ayrımı-Hınıs, Çukurca-Şırnak, Eruh-Şırnak, İkizdere-İspir yollarında kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Refahiye-İliç, Şavşat-Ardahan, Pazaryolu-Erzurum ve Tunceli-Pülümür yolları çığ nedeniyle ulaşıma kapalı.

Söke-Milas yolunun 59-61. kilometreleri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları esnasında patlatma yapılacağından çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

(Afyonkarahisar-Konya) İl Sn.-Akşehir Yolunun 16.km.sinde Akşehir Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Yusufeli-İspir yolunun 34-44. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklı ve kontrollü olarak trafiğe kapatılacağından, trafiğe açık olan saatler; 10.00-10.30, 12.00-13.15, 14.30-15.00, 17.00-18.30, 20.00-20.30, 22.00-22.30, 22.30-10.00 olarak uygulanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

(Söke-Milas) ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajı'nın su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.

(Konya-Aksaray) İl sınırı-Aksaray yolunun 23-26 ve 42-45.Km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Konya-Beyşehir yolu üzerinde bulunan Altınapa Baraj Savağı ve Altınapa Köprülerinin yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.,

Beyşehir-Konya yolunun 10-32.km.leri (Beyşehir-Ilgın Ayr.Kavşağı arası) arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.