Böyle yöntem görülmedi! Erkek çocuk doğurmak için bunu da yaptılar

Böyle yöntem görülmedi! Erkek çocuk doğurmak için bunu da yaptılar

Dördüncü kızına hamile olan kadın kocasının tehditleri üzerine akla hayale gelmeyecek bir yöntem denedi. Erkek çocuk doğurabilmek için gittiği sözde şifacının tavsiyesiyle kafasına çivi çakılan Pakistanlı kadın gündem oldu

Pakistan’ın Peşaver kentinde dördüncü kızına hamile olan kadın, erkek çocuğu doğurabilmek için bir şifacıya gitti. Sözde şifacının erkek çocuk doğurması için kafasına çivi çakmasını tavsiye ettiği kadın bunu yaptı. Kafasında 5 santimlik çiviyle ultrason görüntüleri sosyal medyaya düşen kadın dünya gündemine düştü.

Başkası çivi çakıp sonuç almış!!!

Ardından rahatsızlanan hamile kadın alnında 5 santimetrelik çivi ile Lady Reading Hastanesi'ne başvurdu. Kadını tedavi eden Nörolog Haider Suleman, çivinin kadının kafatasına girmesine rağmen beynine ulaşmadığını, kadının kendisi ile aynı bölgede yaşayan başka bir kadının kafasına çivi çaktığını ve ultrasonda kız çocuğu olarak gözüken bebeğinin erkek olarak dünyaya geldiğini kendisine anlattığını aktardı.

Polis sözde şifacıyı arıyor
Polis, söz konusu olayı kadının röntgen filmlerinin sosyal medyada gündem haline gelmesi ile öğrenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şifacının arandığını belirten polis, ayrıca kadını tedavi eden doktorun olayı neden polise bildirmediğinin de araştırılacağını açıkladı.

Kocası terketmekle tehdit etmiş
Pakistan basının da yer alan haberlerde, kadının kocasının onu terk etmekle tehdit ettiği ve kadının da bu nedenle böyle bir olaya kalkıştığı belirtilirken, kadının çiviyi kendi kafasına mı çaktığı yoksa birisinin ona yardım mı ettiği henüz belirlenemedi.

Doktor Suleman’a göre, her şey kadının evinde oldu ve aile üyeleri kafasındaki çiviyi çıkarmaya çalışsa da başarılı olamadı.

5.jpg

55.jpg

555.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.