Bodrum'da "Miss 7 Continents" güzellik yarışması yapılacak
24 ülkeden yarışmacının katıldığı yarışmada dereceye girecekler, Malezya'daki kainat güzelliği yarışmasına katılmaya hak kazanacak
MUĞLA (AA) - Bodrum'da "Miss 7 Continents" güzellik yarışması gerçekleştirilecek.
İlçede 11 Mayıs'ta yapılacak yarışma öncesinde Brezilya, Portekiz, Tayvan, Belçika, Almanya, Rusya, Hollanda, Moldova, Kazakistan, Kırgızistan, Ukrayna, Kırım, Litvanya ve Gürcistan'ın da arasında bulunduğu 24 ülkeden gelen yarışmacılar, Turgutreis Mahallesinde konakladıkları otelde basına tanıtıldı.
Buradaki yarışmada dereceye girecek yarışmacılar, Malezya'daki kainat güzelliği yarışmasına katılmaya hak kazanacak.
Miss 7 Continents Afrika Direktörü Carolyn Botha, bu yıl yarışmanın geçen senelerden daha güzel geçeceğine inandığını söyledi.
Yarışmaya Türkiye'den katılan 22 yaşındaki Ebru Sertbay da İtalya'da düzenlenen yarışmada birinci seçildiğini ifade ederek, "Kendime güvendiğim için yarışmaya katılmak istedim. Umarım birinci olurum" dedi.
Mankenliğin yanında eğitimine de devam ettiğini anlatan Sertbay, oyunculukta kendisini geliştirmek istediğini kaydetti.
Kaynak: