Bizim Çocuklar Sporcu Destek Derneği'nden şehit çocukları için örnek protokol

Bizim Çocuklar Sporcu Destek Derneği'nden şehit çocukları için örnek protokol

Bizim Çocuklar Sporcu Destek Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği arasında imzalanan işbirliği protokolü ile şehit çocuklarına destek verilecek

Bizim Çocuklar Sporcu Destek Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

"Hayatın zorlu şartları ile mücadele etmeye çalışan öksüz ve yetim kalmış çocuklardan spora gönül verenlere ve şartları uygun olanlara destek olmak istiyoruz. Sporun olumlu sosyal ve psikolojik etkilerini öne çıkaracak faaliyetleri de destekleyerek bu gençlerin rehabilitasyon amaçlı spora yönlenmesini ve teşvik edilerek desteklenmesini sağlayacağız. Bu çalışmalar içerisinden ülkemiz için uluslarası madalyalar kazanacak sporcular yetişmesini sağlayacağız" parolasıyla yola çıkan Bizim Çocuklar Sporcu Destek Derneği örnek bir protokole imza attı.

14 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ege ve Bizim Çocuklar Sporu Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Tosunuoğlu ile karşılıklı imzalar atılarak her iki dernek arasında protokol imzalandı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ege, spor ve sporcuyu destekleme amacıyla kurulan ve önceliği dezavantajlı çocukları desteklemek gayesi güden derneğin sporla ilgilenen şehit çocuklarını destekleme kararı almasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ege, sağlıklı bir gelecek için spor yapmanın çok önemli olduğunu, her yaşta sporun sağlık açısından çok önemli bulduklarını belirterek, proje kapsamında Yönetim Kurulunun şehit çocuklarının da desteklenme kararlarından dolayı başta Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Tosunoğlu'na ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini, bu kapsamda şehit gazi derneği olarak projeyi desteklediklerini söyledi.

Bizim Çocuklar Sporcu Destek Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Tosunoğlu ise, Süleyman Ege'ye teşekkür ederek, bu protokolün aslında ikinci işbirliği protokolü olduğunu, amaçlarının ülke ve dünyada şampiyon sporcular yetiştirmek olduğunu, saha çalışması sonucunda her branştan sporcu yetim ve öksüz çocuklara ulaşarak onları spor hayatlarında destekleyeceklerini ifade etti. Kalplere dokunarak insanımıza ve geleceğimize sahip çıkmayı hedeflediklerini kaydeden Tosunoğlu, tek gayelerinin sağlıklı ortamlarda başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu, ülkemiz ve milletimiz için gönüllü arkadaşlarla bu işe giriştiklerini yavaş ve emin adımlarla ilerlemeye devam ettiklerini dile getirdi.

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler