Bisikletini çalan 12 yaşındaki kızı bir gün sonra aynı yerde yakaladı!

Bisikletini çalan 12 yaşındaki kızı bir gün sonra aynı yerde yakaladı!

Bursa'da çaldığı bisiklet ile aynı sokağa 1 gün sonra gelen 12 yaşındaki genç kız, bisiklet sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Olay yerine sevk edilen ekipler, bisikleti çalan genç kızı gözaltına aldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çaldığı bisiklet ile aynı sokağa 1 gün sonra gelen 12 yaşındaki şüpheli, bisiklet sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Olay saat 23.30 sıralarında Sinanbey mahallesi Bülbüller sokakta meydana geldi. Emin Bayezit'e ait bisiklet Pazar günü saat 16.00 sıralarında evinin önünden çalındı.

Bu akşam bisikletini genç bir kızın ikamet ettikleri sokakta kullandığını gören Bayezit, bisikletiyle şüpheli 12 yaşındaki Arzu E.'yi yakaladı. Şüpheliyi yakalayan Bayezit, durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ihbar etti.

Olay yerine sevk edilen ekipler, bisikleti çalan genç kızı gözaltına aldılar.

Olayı anlatan mağdur Emin Bayezit, bisikletin 1 gün önce evinin önünden çalındığını belirterek, "Bu akşam da bisikleti görünce tanıdık. Durumu polise bildirdik. Şikayetçi olacağız" dedi.

Bisiklet sahibine teslim edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum