Bir günlük kazancını şehit ailelerine bağışladı

Bir günlük kazancını şehit ailelerine bağışladı

Kağıthane'de bir restoran sahibi, bugünkü gelirini FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olanların ailelerine ulaştıracak- Fatih Uslu:" Belki küçük meblağlar ama elimizden ne gelirse katkıda bulunmak istedim. Böylece en azından kalplerimizin bir nebze olsun ra

İSTANBUL (AA) - Kağıthane'de bir restoran sahibi, bir günlük kazancını Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olanların ailelerine bağışladı.

Hamidiye Mahallesi'ndeki restoranın sahibi Fatih Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Dükkanımı açabiliyorsam, rızkımı kazanabiliyorsam bu, o şehitlerin ve gazilerin sayesinde" dedi.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yaşananların kendisini ve ailesini çok üzdüğünü dile getiren Uslu, "Ben o gece olayların yoğunlukla yaşandığı noktalarda bulunamadım ancak insanların hayatını kaybetmesi, yaralanması bizleri çok üzdü. İçimde o gün orada bulunamamanın acısı vardı" diye konuştu.

İş yerini, 15 Temmuz'da şehit olanların sayesinde açabildiğini belirten Uslu, şunları söyledi:

"Benim en küçüğü 7 aylık olan 3 çocuğum var. Eve gidince, bebeğimin gülümsemesini görünce o şehitlerimiz gözümün önüne geliyordu ve bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyordum. Ne yapabileceğimi düşünürken karınca kararınca, belki küçük meblağlar ama elimizden ne gelirse katkıda bulunmak istedim. Böylece en azından kalplerimizin bir nebze olsun rahatlayacağını düşündüm."

Uslu, bugünkü kazancını esnaf arkadaşlarıyla banka aracılığıyla şehit ailelerine ulaştıracaklarını aktararak, "Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza sahip çıktıkları için herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler