Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü:

"Ekonomi konusunda hükümetimiz ciddi tedbirler aldı. Bunların uygulamasını bu sene içinde görebileceğiz, ikinci yarının başında göreceğiz"- "Güvenlik konusu da ana konu. Ordumuz yurt dışında operasyonlar sürdürüyor, güvenlik için, terörün kökünü kazımak i

İZMİR (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Ekonomi konusunda hükümetimiz ciddi tedbirler aldı. Bunların uygulamasını bu sene içinde görebileceğiz, ikinci yarının başında göreceğiz." dedi.

Bakan Özlü, Torbalı'daki DB Tarımsal Enerji Fabrikası'nda basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, tesis faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

Toplantı çıkışında zeytin çekirdeğinden üretilen mangal kömürünü inceleyen Özlü, tesisi gezerek inceleme yaptı.

Daha sonra Torbalı Belediye Başkanı Adnan Görmez'i makamında ziyaret eden Bakan Özlü, buradaki konuşmasında, Viranşehir'deki terör saldırısında şehit düşenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa dileğinde bulundu.

İzmir'de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını ilgilendiren çok sayıda proje olduğuna değinen Özlü, "Organize sanayi bölgelerinden teknoloji geliştirme bölgelerine kadar birçok konu bakanlığımızı ilgilendiriyor. Bugünkü ziyaretimiz referandumla ilgili. Torbalı'nın sorunlarını dinleyeceğiz." dedi.

- Ekonomi, güvenlik ve işsizlik

Türkiye'nin ana eksende 3 önemli konusu olduğunu vurgulayan Bakan Özlü şöyle konuştu:

"Ekonomi, güvenlik ve işsizlik 3 ana sorun, 3 ana konudur. Ekonomi konusunda hükümetimiz ciddi tedbirler aldı. Bunların uygulamasını bu sene içinde görebileceğiz, ikinci yarının başında göreceğiz. Güvenlik konusu da ana konu. Ordumuz yurt dışında operasyonlar sürdürüyor, güvenlik için, terörün kökünü kazımak için. Bunları her gün haberlerde dinliyorsunuz. Torbalı'da işsizlik konusunda mutlu oldum çünkü burada işsizliğin olmadığını öğrendim."

Bakanlık olarak Torbalı'ya destek vermeye hazır olduklarını belirten Faruk Özlü, referandum süresince ilçeye sık sık geleceğini de sözlerine ekledi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de ilçenin sorunlarının bulunduğunu, belediye yönetiminin tam zamanında AK Parti'ye geçtiğini, görev süresi boyunca 100 projeyi ilçe halkının hizmetine sunacağını belirtti.

Torbalı Belediyesi'ndeki toplantı da basına kapalı gerçekleşti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :