Beyşehir'den kısa kısa

Beyşehir'den kısa kısa

Beyşehir'de belediye tarafından yıl içerisinde yürütülen yol asfalt kaplama çalışmaları sebebiyle ana caddelerden sökülen kilitli parke...

Beyşehir'de belediye tarafından yıl içerisinde yürütülen yol asfalt kaplama çalışmaları sebebiyle ana caddelerden sökülen kilitli parke taşlarının farklı alanlarda değerlendirildiği bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, çalışmalarında belediyenin bir kuruşunun bile boşa gitmemesi için uğraştıklarını belirtti.

Asfalt çalışması sırasında sökülen parke taşlarını da ziyan etmeden başka yerlerde kullandıklarını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar 7 bin metrekarelik alanı bu eskiyen kilitli parke taşlarıyla döşedik. Ekiplerimiz bu anlamda çalışmalarını sürdürüyor. Beyşehir Belediyesi olarak bu çerçevede değerlendirilebilecek her malzemeyi ziyan etmeden, farklı alanlarda kullanabiliyoruz."

- Beyşehir Belediyesi çalışmaları

Beyşehir'de Kurucuova Mahallesi'nde bulunan musalla alanının üzeri kapatıldı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine mezarlık girişindeki cenaze namazlarının kılındığı Musalla taşının bulunduğu alanın üzerinin kapatıldığını belirtti.

Özaltun, "Belediye olarak cenaze namazlarının kılındığı mezarlık girişindeki Musalla taşının bulunduğu alanı vatandaşlarımızı yaz dönemi aşırı sıcaklardan korumak, kışın da çamurdan olumsuz etkilenmemesi için üzeri kapalı hale getirdik. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun." dedi.

Beyşehir'den kısa kısa

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :