Beyşehir'de yol çalışmaları

Beyşehir'de yol çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde yürütülen yol çalışmalarının sonbahar mevsiminde de hız kesmeden devam ettiği bildirildi.Beyşehir Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde yürütülen yol çalışmalarının sonbahar mevsiminde de hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçe merkezinin yanısıra dış mahallelerde de planlanan ve altyapı sorunu olmayan yol güzergahlarında sıcak ve soğuk asfalt ile kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Özaltun, Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasasının yürürlüğe girmesinin ardından sorumluluk alanı genişleyen ve artan dış mahalle sayısıyla çok geniş bir coğrafyada mesai yürütmeye başlayan Beyşehir Belediyesinin oluşturulan ekiplerle ilçenin her noktasına hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduğunu kaydetti.

Bu çalışmalardan bir tanesinin de yollarda yürütülen sıcak ve soğuk asfalt ile kilitle parke döşeme faaliyetleri olduğunu vurgulayan Özaltun, şöyle devam etti:

"Bu yıl içerisinde de bu kapsamda pekçok güzergahta yeni yol tanzimleri gerçekleştirdik. 2017 yılının özellikle ilçe genelinde sıcak ve soğuk asfaltta hamle yılı olduğunu ve bu çerçevede, önceki yıllara göre asfalt yenileme yaptıkları güzergah miktarında önemli ölçüde artış oldu. Dış mahallelerde süren kilitli parke çalışmalarında da önemli mesafeler aldık. 2017 yılı içerisinde ilçe merkezinde sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarına ağırlık verdik. Yaz döneminde sanayi sitesi çıkışında başlayan sıcak asfalt çalışmaları ise ilçe kabristanı etrafında devam ederek Esentepe Mahallesi çıkışına kadar geldi."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :