Beyşehir'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü renkli etkinliklerle kutlandı

Beyşehir'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü renkli etkinliklerle kutlandı

Beyşehir'de düzenlenen etkinliklerle, Dünya Engelliler Günü coşkuyla kutlandı. Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte özel öğrencilerin hazırladığı işaret dili klibi ve birbirinden eğlenceli gösteriler izleyenleri büyüledi.

Beyşehir ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, renkli etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlandı. Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde, Kamil Akkanat Özel Eğitim ve Uygulama Okulu tarafından düzenlenen etkinlikte, özel öğrencilerin gösterileri ve sanat dolu etkinliklerle unutulmaz anlar yaşandı.

Özel öğrenciler için özenle hazırlanan işaret dili klibi, izleyenlere duygusal anlar yaşatırken, şirinler gösterisi, ünlü taklitleri ve dans gösterileri büyük beğeni topladı. Sahnelenen Hababam Sınıfı gösterisi, org ve ritim çalışmalarının ardından, etkinliğin keyifli bir şekilde son bulmasını sağladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, programa katılanlara hitaben yaptığı konuşmada, "Bugün burada çok anlamlı bir günü birlikte beyhude etmek, yaşamak ve birlikte engelli olan yavrularımızın gününde, onlara ne yapabiliriz, nasıl omuz verebiliriz diye toplanmış bulunuyoruz. Bugün ne oldum demeyeceğiz, yarın ne olacağım demeyi bileceğiz" ifadelerini kullanarak etkinliğin önemine vurgu yaptı.

Ayrıca, Kültür Merkezi'nde sergilenen seramik çalışmalar da katılımcılardan tam not alarak etkinliğe sanatsal bir dokunuş kattı. Beyşehir halkı, bu anlamlı günü bir arada geçirerek, engelli bireylerin topluma katılımına ve farkındalığın artmasına katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.