Beyşehir ve Derbent'te Yağmur ve Şükür Duası

Beyşehir ve Derbent'te Yağmur ve Şükür Duası

Konya'nın Beyşehir ve Derbent ilçelerinde düzenlenen yağmur ve şükür duası programlarında, çiftçiler ve mahalle sakinleri yağış dileğiyle ellerini semaya kaldırdı. Katılımın yoğun olduğu programlarda, duaların ardından yemek ikramı yapıldı.

Beyşehir'in Gölyaka Mahallesi'nde düzenlenen yağmur duasında, mahalle sakinleri ve ekili alanları için yağış bekleyen çiftçiler bir araya geldi. Tekke mevkiinde gerçekleştirilen duaya çevre yerleşim merkezlerinden de birçok vatandaş katıldı. Programda, ellerini semaya açan çiftçiler yağmur dileğinde bulundu. Dua sonrası katılımcılara yemek ikram edilerek, program sona erdi.

Derbent'in Değiş Mahallesi'nde Şükür Duası

Derbent ilçesine bağlı Değiş Mahallesi'nde de üreticiler ve mahalle sakinleri yağmur ve şükür duası için buluştu. Programa İlçe Kaymakam Vekili Bünyamin Miroğlu, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Ayten'in yanı sıra birçok bürokrat, kamu görevlisi ve vatandaş katıldı. Duaların ardından katılımcılara yemek ikram edildi.

Bu programlar, bölge halkının dayanışmasını ve doğaya olan saygısını bir kez daha gözler önüne serdi. Yağışların bereket getirmesi dileğiyle yapılan dualar, çiftçilerin umutlarını tazeledi.

Beyşehir ve Derbent'te Yağmur ve Şükür Duası

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.