Betona gömülen Başkent'in yeşil yüzü

Betona gömülen Başkent'in yeşil yüzü

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hacıkadın Kent Ormanı, sonbaharda da Başkentli piknikçilerle dolup taşıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon 480 bin metrekarelik alanda hizmete açılan Hacıkadın Kent Ormanı, sonbaharda da Başkentli piknikçilerle dolup taşıyor.

ankara-kent-ormani-1.jpg

Günübirlik aktivitelerden ATV alanlarına, barbekülü bungalovlardan at çiftliği ve paintball sahasına kadar çeşitli etkinliklerle Başkentlileri ağırlayan Kent Ormanı, şehrin merkezinde yeşil bir nefes sunuyor.

ankara-kent-ormani.jpg

Aileleriyle Hacıkadın Kent Ormanı’na piknik yapmaya gelen vatandaşlar, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

  • Azat Gedik: “Ben buraya ikinci kez geldim. Marketi var, tuvaletler tertemiz. Hamaklar var, ihtiyacımız olacak her şey var. Aile ortamı var burada. Zaman burada hızlı ve eğlenceli geçiyor.”

ankara-kent-ormani-3.jpg

  • Faruk Güney: “Burada zaman güzel geçiyor. Eskiden atıl bir yerdi. Güzel bir ortamda piknik yapıyoruz. Eski hali kullanılmayan bir yerdi. Bölüm bölüm yapılmış, gayet güzel olmuş.”

ankara-kent-ormani-4.jpg

  • Ali Aragüce: “Gelişmeler çok güzel. Çeşmeler yapılmış parka, çeşme yetmiyordu ek çeşmelerin yapılması faydalı olmuş. Git gide güzelleşiyor. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.”

Hacıkadın Kent Ormanı, Başkentlilere doğayla iç içe keyifli vakit geçirme imkânı sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.