Bedriye Kılıç'ın kocası Konya'da yer gösterdikten sonra tutuklandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde tartıştığı karısı Bedriye Kılıç'ı boğarak öldürdükten sonra uçurumdan atıp kayıp ihbarında bulunan katil zanlısı koca çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 Temmuz 2023 Perşembe günü Konya'nın Akşehir ilçesinde dehşet veren bir olay yaşandı. Tayfur K. (36) adlı şahıs, mevsimlik işçi olarak çalışan eşi Bedriye Kılıç'ı (35) tartışmanın ardından öldürdüğünü itiraf etti. Daha sonra cinayeti örtbas etmek amacıyla cesedi uçuruma attı.

Çelişkili ifadeleri şüpheleri artırdı

Olayın ardından Tayfur K., 7 Temmuz'da Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek eşinin kayıp olduğunu bildirdi. Ancak, katil zanlısının çelişkili ifadeleri ve Müge Anlı canlı yayınındaki konuşmaları sonrasında polis, olayın üzerine daha dikkatle eğildi. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Tayfur K.'yi otobüs terminalinde gözaltına aldı.

Gözaltında itiraf etti

Emniyet yetkililerine verdiği ifadesinde, Tayfur K. eşi Bedriye Kılıç'ı tartışma sırasında boğarak öldürdüğünü ve cesedini bir uçuruma attığını itiraf etti. Daha sonra yer gösterme işlemi için polis ekipleri tarafından Akşehir'e götürüldü. Bedriye Kılıç'ın cesedini aramak için dronlar ve dağcılık ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Tayfur Kılıç Tutuklandı

Yapılan yer göstermenin ardından Tayfur K., polis aracıyla karakola götürüldü ve işlemleri tamamlandıktan sonra Akşehir Adliyesine sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi.

Bedriye Kılıç'ın cansız bedeni hala aranıyor

Cesedin tam olarak bulunması için dağcılık ekipleri ve dronlarla yapılan arama çalışmaları devam ediyor. Ayrıca kadavra köpekleri de kullanılarak detaylı inceleme yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.