BBP, 2015 Seçimlerinde Sedat Peker'i Aday Göstermek İstiyor

BBP, 2015 Seçimlerinde Sedat Peker'i Aday Göstermek İstiyor

Büyük Birlik Partisi, MHP üst yönetimine yönelik eleştirileri ile gündeme gelen Sedat Peker'i milletvekili adayı yapmak için girişimlere başladı.

Geçtiğimiz günlerde merhum BBP Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret ettikten sonra yaptığı konuşma ile sosyal medyayı sallayan Sedat Peker için yeni bir iddia ortaya atıldı. MHP'ye yönelik sert eleştiriler yönelten Peker'in, 2015 seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden milletvekili adayı olabileceği konuşuluyor.

MHP'Yİ SERT SÖZLERLE ELEŞTİRMİŞTİ

Cezaevinden çıktıktan sonra suskunluğunu MHP'yi eleştirerek bozan Sedat Peker, Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarı başında yaptığı açıklamada "Bizim milliyetçiliğimizi, bizim vatanseverliğimizi yüce Allah'tan başka kimse belirleyemez. Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatından sonra Türk-İslam davası malesefki MHP üst yönetimi tarafından layıkıyla insanlara anlatılamamıştır" ifadelerine yer vermişti.

BBP'NİN Sedat Peker PLANI

Sedat Peker'in bu açıklamaları sonrası harekete geçen BBP yönetimi, Peker'e 2015 seçimlerinde partilerinden milletvekili adayı olmayı teklif edeceği öğrenildi. 2015 seçimlerinde milleyetçi kesimin oylarına talip olan BBP'nin Sedat Peker kozuyla özellikle gençlerin desteğini arkasına almak istiyor.

PEKER: SİYASETE ATILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

Sedat Peker, yaptığı son açıklamada siyasete atılacağı yönündeki iddialara ilişkin şu ifadelere yer vermişti: "Benim siyasete atılmak için MHP'ye saldırdığım, ya da tahliye olurken bu sözü vererek tahliye olduğum söylentisi komediden ibarettir. Kendi doğrılarım haricinde hiçbir şey söylemedim. Ne bugün, ne yarın, ne de gelecekte hiçbir suretle siyasete atılmayı düşünmüyorum."

haberler.com

Etiketler :