Bayern Münih ve Barcelona kendi ligini kurmak istiyordu! Şampiyonlar Ligi'nden elendiler! Artık kurabilirler

Bayern Münih ve Barcelona kendi ligini kurmak istiyordu! Şampiyonlar Ligi'nden elendiler! Artık kurabilirler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2021-22 sezonu çeyrek final rövanş maçları dün oynanan Real Madrid-Chelsea ve Bayern Münih-Villareal maçlarıyla başladı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli turnuvası UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ikinci maçlarının nefes kesiyor.

Son 16 turunda Avusturya temsilcisi Salzburg’u rahat geçen Bayern Münih, çeyrek final ilk maçında deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Villerreal’i konuk etti ve maç 1-1 berabere tamamlandı. İspanyol temsilcisi ilk tur atlayan takım oldu.

Turnuvanın son şampiyonu Chelsea ise Real Madrid’e konuk olacak. Çeyrek final ilk maçında deplasmanda Kerim Benzama’nın yıldızlaştığı maçta İspanyol temsilcisi rakibini 3-1 mağlup etmişti. Real Madrid kendi sahasında 3-2 yenildi ama tur atlayan ikinci takım oldu.

Çeyrek final heyecanı bugün oynanacak 2 karşılaşma ile devam edecek. Premier Lig’de şampiyonluk yarışı içerisindeki iki takımdan Manchester City, ilk maçta 1-0 mağlup ettiği İspanyol Atletico Madrid’e konuk olurken, Liverpool ise ilk maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Portekiz temsilcisi Benfica’yı ağırlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.