Baydar, rekor şaşkını

Baydar, rekor şaşkını

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, sezonu Beşiktaş maçını kazanarak iyi bir final yaparak tamamladıklarını belirtirken, kısa sürede bu kadar yükselişe geçeceklerini beklemediğini, rekorların şaşkınlığını yaşadığını söyledi

Süper Lig'de sezona Beşiktaş maçıyla veda ettiklerini hatırlatan Ahmet Baydar, “Başarılı bir sezonu iyi bitirmek istiyorduk. Bunu da başardık ve rakibimizi 2-1 mağlup ettik. Mücadelelerini son maçta da son düdüğe kadar bırakmayan ve galip gelerek 66 puanla sezonu tamamlayan teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. Haksız cezaya rağmen tribünlere gelerek bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Başarılı bir sezonu da böyle güzel bir galibiyetle tamamlamak çok güzel oldu” diye görüş belirtti.

‘İNANCIN YANSIMASI’
Takımın rekorlarla dolu bir sezonu geride bıraktığını ifade eden Baydar, “Yakalanan bu tarihi başarı teknik heyet ve takımımızın inancının tribünlere yansımasıyla ortaya çıkan ve Yönetim Kurulumuzun 2013 yılında ileriye dönük planlamasında yer alan bir hedefti. Açıkça söylemek gerekirse bu kadar kısa zamanda bu hedefin yakalanması bizleri de şaşırttı. Ama takımımızın haftalar ilerledikçe alınan başarılı sonuçlarla ve artan özgüvenle hedefe sahip çıkması lig üçüncülüğünü getirdi. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz” dedi.

SIRA AVRUPA’DA
Baydar, 66 puanla ligi 3.sırada tamamlayan Torku Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil edeceğini de sözlerine ekleyerek, “Bu mücadeleye ülkemizden eleme maçları oynamadan direkt katılma başarısı gösteren 5.takımız. Bu da başlı başına bir başarı… Avrupa’da güçlü rakiplerle mücadele edeceğiz. Amacımız tabi ki de ülkemizi ve camiamızı en iyi şekilde temsil etmek. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.