Batman'da kano yarışı

Batman'da kano yarışı

Sason ilçesindeki Sason Çayı'nda düzenlenen yarışa ilçede görev yapan daire amirleri katıldı

BATMAN (AA) - Batman'ın Sason ilçesinde kano yarışları yapıldı.

Sason Çayı üzerinde düzenlenen kurum amirleri kano yarışmasına Sason Cumhuriyet Savcısı Murat Türkoğlu, İlçe Emniyet Amiri Alparslan Öztürk, İlçe Müftüsü Abdülhalık Ocakhanoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Gürgen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kamuran Çetin, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Kablan, Başkomiser Tahsin Toparlak ve Komiser Yardımcısı Seyit Gündoğan katıldı.

Yarışmanın sonunda birinciliği alan Alparslan Öztürk, ikinci Abdülhalık Ocakhanoğlu, üçüncü Seyit Gündoğan ve en centilmen yarışmacı Tahsin Toparlak'a Kaymakam Tekin Dundar tarafından madalya ve kupaları verildi.

Kupa töreninde konuşan Dundar, su sporları adına ilçede ilk defa böyle bir yarışmanın düzenlediğini belirterek, şunları kaydetti:

''Sason Çayı'nda farklı spor dallarında organizasyonlar yapıyoruz. Bu kapsamda ilçemizde su sporlarından kano yarışları düzenledik, çok da güzel organizasyon oldu. Buradaki amacımız, tabii ki özellikle ilçemizin potansiyelini gençlerimizin, insanlarımızın hizmetine sunmak. Burada yıllarca Sason Çayı akıyor ama ilk defa bu çayda organizasyon oluyor. Çocuklarımızın bu tür etkinliklerle kendilerine ve ailelerine daha yararlı birey olmalarını hedefliyoruz.''

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :