Başkan Kılca Karataylılardan güçlü destek bekliyor

Başkan Kılca Karataylılardan güçlü destek bekliyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin farklı mahallelerinde yapılan ziyaretlerde vatandaşlarla buluşarak, yeni dönem için destek istedi.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Seçimleri'nde hemşehrilerinden güçlü bir destek beklediklerini belirterek, ilçenin farklı noktalarında yapılan ziyaretlerde vatandaşlarla buluştu. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve beraberlerindeki ilçe teşkilat mensupları ile hafta sonunu merkeze uzak mahallelerde geçirerek, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Kılca Karataylılardan güçlü destek bekliyor

Kılca, ziyaretler sırasında yapılan hizmetleri anlatarak, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi ve yeni dönemde mahallelere yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Mahalle sakinleriyle olan bu temasların, hemşerilerle bağların güçlenmesine ve hizmetlerin daha etkin planlanmasına katkı sağladığını belirtti.

Başkan Kılca Karataylılardan güçlü destek bekliyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Yeni dönemde de insanımız için ilçemiz için gayret göstermeye devam edeceğiz" diyerek, yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, 31 Mart Seçimleri için hemşehrilerinden güçlü bir destek beklediklerini ifade etti.

Başkan Kılca Karataylılardan güçlü destek bekliyor

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise seçimlerin önemine vurgu yaparak, partilerinin halkla olan istişare ve temasını sürdüreceğini belirtti ve seçimlerde rekor bir oy oranı beklediklerini dile getirdi.

Ziyaretlerde, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe teşkilat mensupları eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.