Başkan Kılca Hayıroğlu Mahallesi'nde

Başkan Kılca Hayıroğlu Mahallesi'nde

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hayıroğlu Mahallesinde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. Miniklere hediyeler verdi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç'le birlikte Hayıroğlu Mahallesinde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti sıkıntılarını dinledi. Miniklere hediyeler verdi.

Resim

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Hava soğuk olsa da gönüller sıcacık. Samimiyetle, istişareyle ortaya koyduğumuz çalışmalar ve hemşehrilerimizin gönüllerinde olabilmek mutluluk ve motivasyon kaynağımız" dedi.

Resim

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye başkan yardımcıları ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte Hayıroğlu Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallelinin taleplerini dinleyen ve belediyenin bölgede yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Hasan Kılca, Karatay’ın tamamında birlik ve beraberlik ruhu içinde hizmet ettiklerini söyledi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte yaptığı mahalle ziyaretleri sürüyor. Başkan Hasan Kılca, bu kapsamda Hayıroğlu Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette hem Karatay Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatan hem yeni planlamaları bölge halkıyla istişare eden hem de kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinleyen Başkan Hasan Kılca, mahalle ziyaretlerinin vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için önemli olduğunun altını çizdi.

PANDEMİ, BİRLİK VE DAYANIŞMA RUHUMUZA ENGEL DEĞİL

Pandemi kuralları çerçevesinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Hasan Kılca, “Ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin gönüllerini kazanmaya büyük veriyoruz. İçinde bulunduğumuz salgın, hemşehrilerimizle dayanışma ruhunu oluşturmamıza engel değil. Vatandaşlarımızın istek ve sorunlarına yönelik hızlı çözümler üretmek için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan görmüş olduğumuz sevgi ve aldığımız hayır duaları bizlere güç veriyor” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, asli görevleri olan vatandaşa hizmetin ötesinde, gönüller kazanmanın da çok önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Hasan Kılca, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu ziyaretlerimizi yaparken hem vatandaşlarımızla gönül köprüsü kuruyor, hem de taleplerini alarak, çözüm için çalışma yapıyoruz. Yollar, parklar veya tesisler yapmak elbette önemli ama gönüller kazanmak da hizmetler kadar kıymet verdiğimiz bir şey. Karataylı hemşehrilerimizin kapısını çalarak, sorunlarını çözüp dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz.”

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.