Başkan Kavuş: Geleceğin büyük ve müreffeh Meram’ı öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmekte

Başkan Kavuş: Geleceğin büyük ve müreffeh Meram’ı öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmekte

Başkan Kavuş, "Müreffeh yarınlara ulaşma hedefimizde en önemli rolü üstlenen tüm öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Geleceğin büyük ve müreffeh Meram’ı, Konya’sı, Türkiye’si öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmektedir" dedi

Konya'nın Meram İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, öğretmenliğin bilgi ve irfanla sadece çocuklarımızı ve gençlerimizi değil tüm ülkemizi geleceğe hazırlama mesleği olduğuna vurgu yaparak, "Mmüreffeh yarınlara ulaşma hedefimizde en önemli rolü üstlenen tüm öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Mustafa Kavuş, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıla yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Geleceğin büyük ve müreffeh Meram’ı, Konya’sı, Türkiye’si öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmektedir. Geleceğimizin onların azimleri, gayretleri ve fedakarlıkları sayesinde çok daha aydınlık olacağından hiçbirimizin en ufak bir şüphesi yoktur.

Onların eğitim süreçlerinde yanlarında olabilmek adına biz de belediye olarak sorumluluk alıyor, onlara huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sunmayı kendimize vazife addediyoruz. Bugüne kadar bu yönde pek çok adım attık, atmaya da devam ediyoruz. Çünkü onlara verdiğimiz her desteğin bizlere güçlü, modern ve gelişmiş bir Meram olarak geri döneceğinin bilincindeyiz.

Bugün vesilesi ile başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü en kalbi duygularımla kutluyor, görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyor, hepsinin ellerinden saygıyla öpüyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.