Başkan Hasan Kılca: Karatay'ı birlikte inşa ve ihya ediyoruz

Başkan Hasan Kılca: Karatay'ı birlikte inşa ve ihya ediyoruz

Konya'nın Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde personeliyle bayramlaştı. Kılca, Kurban Bayramı boyunca da hizmetlerin vatandaşa eksiksiz bir şekilde ulaşmasında gayret eden çalışma arkadaşlarına teşekkür etti

Konya’nın Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı, çalışmaları için teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürlerinin de katıldığı bayramlaşma programlarının ilki Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

personel-bayramlasma-4.jpg

Tesislerde görevli personelle bayramlaşan Başkan Hasan Kılca, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerinin ardından Karatay Belediyesi hizmet binasında görevli personeliyle de bayramlaştı.

personel-bayramlasma-5.jpg

“KARATAY’I BİRLİKTE İNŞA VE İHYA EDİYORUZ”
Hizmetlerin vatandaşa eksiksiz ve kaliteli bir şekilde ulaşmasında büyük emek sarf eden mesai arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Kılca, “Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim bizlere huzur, barış ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlar nasip etsin inşallah. Bayram sürecince tüm saha ekiplerimiz, belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getirdi. Personelimiz, halkımızın bayram boyunca huzur ve mutluluk içerisinde bayramlarını geçirebilmesi için mesai yaptılar. Hepinizden Allah razı olsun. İnsana hizmet etmek bir ibadettir. Dolayısıyla bizler hem işimizi yaparak geçimimizi temin ediyor hem de bu görevi ibaret olarak görüyoruz. Karatay Belediyesi olarak biz bir bütünün parçası ve güzel bir aileyiz. Karatay Belediyesi olarak son 4 yılda birçok hizmeti hayata geçirdik. 12’nci eğitim tesisimizin temelini Nakipoğlu Mahallemize atacağız inşallah. Okullarımızın çevre düzenlemelerini yapıyoruz, halı saha ve kapalı spor salonları yapıyoruz. Yine aile sağlığı merkezleri yaptık, kültür merkezi, nikah salonu, engelsiz yaşam merkezi, gençlik merkezi ve daha birçok tesisler de yapıyoruz. Kamulaştırma çalışmalarımız var. İlçemize yeni parklar yapıyoruz ve bu çerçevede 30'un üzerinde parkı ilçemize kazandırmış olacağız. Yine mevcut parklarımızı yeniliyoruz. Tüm bu hizmetlerimizi sizlerin büyük gayret ve destekleri, hemşehrilerimizin katkı ile dualarıyla hayata geçirdik. Karatayımızı birlikte inşa ve ihya ediyoruz. Bundan sonra da ilçemiz ve insanımız için çok çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

personel-bayramlasma-6.jpg

personel-bayramlasma-2.jpg

personel-bayramlasma-1.jpg

personel-bayramlasma-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.