Başkan Büyükkılıç'tan şehit ailelerine ziyaret

Başkan Büyükkılıç'tan şehit ailelerine ziyaret

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırıda şehit düşen polis memurları Yasin...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırıda şehit düşen polis memurları Yasin İke ve Osman Börklüoğlu'nun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Börklüoğlu’nun Selimiye Mahallesi’nde, daha sonra da İke’nin Esenyurt Mahallesi’ndeki evlerine ziyarette bulunan Başkan Büyükkılıç ve beraberindekiler, şehitlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan Büyükkılıç, "Sizlerin acısı, bizim acımızdır. Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Evladınız, bu vatan için, bu memleket için şehadet şerbetini içti. Geride bıraktığı en değerli varlığı olan sizler, şehidimizin devletimize, milletimize birer emanetisiniz. Sizlere her zaman sahip çıkacağız." diye konuştu.

Büyükkılıç ve beraberindekiler, şehitlerin aileleri ile bir süre sohbet ederek, gerek şahsı gerekse Melikgazi Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :