Başkan Altay'dan gençlere müjdeli haber! Konya Genç Kültür Kart üyelerine 30 bin lira proje desteği! Tıkla başvur

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Genç Kültür Kart üyesi gençlere 30.000 TL'ye kadar destek verecekleri müjdesini verdi. Konya Genç Kültür Kart 2022-2023 Proje Destek başvurusu başladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Genç Kültür Kart üyesi gençlere 30.000 TL'ye kadar destek verecekleri müjdesini verdi. Konya Genç Kültür Kart Proje 2022-2023 destek başvurusu başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Genç arkadaşlarım videoya dikkat! Elden ele yayalım" notuyla yayımladığı videolu mesajda, kültür ve sanat, sağlıklı yaşam ve spor, teknoloji ve sosyal medya, çevre ve sıfır atık, gönüllülük ve kişisel gelişim başlıklarında gerçekleştirilecek projelere 30 bin liraya kadar ayni destek sağlayacaklarını söyledi..

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç Kültür Kart Proje Desteğine başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için https://genckultur.com/ adresini ziyaret edilebilir.

Başkan Altay, "Gençlerimiz yapacağımız bu çalışmayla, sosyal sorumluluk programı oluşturarak, hem Konya'mızın katma değerine katkı sağlayacak, hem de şehrimiz için geliştirilebilir ve sürdürülebilir programlar üretecek. Hep söylediğimiz gibi gençlerimiz için yapacağımız tüm çalışmaları yine sizlerle birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz. Proje destek programımızın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediyesinin ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği Genç Kültür Kart Proje Destek Programının ikinci çağrısı başladı. Başvuru formunda detaylıca verilen bilgilere yönelik proje başvuruları alınacak.

Genç Kültür Kart Proje Destek Rehberi üye girişi yaptıktan sonra sol panelden indirilerek, detaylı bilgi edinilebiliyor. Bu formu dolduran kişi aynı zamanda proje koordinatörü olarak kabul ediliyor. Yani proje koordinatörünün formu doldurması gerekiyor.

GENÇ KÜLTÜR KART PROJE DESTEK BAŞVURU 2022-2023

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar