Başkan Acehan, kadınlarla buluştu

Başkan Acehan, kadınlarla buluştu

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve eşi Müberra Acehan, AK Parti Çubuk Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi.Yeşil Çubuk Parkı'nda...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve eşi Müberra Acehan, AK Parti Çubuk Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Yeşil Çubuk Parkı'nda kadınlarla bir araya gelen Başkan Acehan, yaptığı konuşmada, belediyenin çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Acehan, göreve geldiği günden bu tarafa belediyede mali disiplini sağlamak için büyük bir mücadele verdiklerini, bunun meyvesini bu yıldan itibaren almaya başlayacaklarını belirtti.

Bu yıl 45 milyonluk yatırımlı 5 projenin temelini atmayı planladıklarını söyleyen Acehan, "Biz popülist bir yaklaşımla rastgele harcama yapmadık. İsrafın tamamen önünü kapayarak 3 yılda yatırım yapacak seviyeye geldik. Eğer bu tedbirleri almasaydık bugün bu yatırımları, projeleri konuşamazdık." diye konuştu.

Hazırladıkları projelerin hem mimari hem de estetik anlamda örnek olacak çalışmalar olduğunu kaydeden Acehan, şunları kaydetti:

"Biz bu çalışmaları yaparken halkımızın desteği ve partimizin katkıları önemli. Teşkilat bir kültürdür ve biz bu kültür ile iç içe çalışmalar yapıyoruz. Bizim tek bir amacımız var oda Çubuk'a kalıcı hizmetler bırakabilmek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :