Başıboş köpek saldırıları bitmiyor! Köpek sürüsünün saldırdığı 5 yaşındaki Poyraz Çınar şoka girdi

Başıboş köpek saldırıları bitmiyor! Köpek sürüsünün saldırdığı 5 yaşındaki Poyraz Çınar şoka girdi

Köpek saldırılarına her gün bir yenisi ekleniyor. Zonguldak'ta evinin önünde oynarken saldırıya uğrayan minik Poyraz'ın annesi, "Bugün benim oğlum, yarın başka bir çocuk. Dün aynı sokak ve mahallede arkadaşıma köpekler saldırdı. Acil önlem alınsın" dedi

Türkiye'de her geçen gün çoğalan ve sayıları neredeyse 10 milyonu bulan başıboş sokak köpekleri can yakmaya devam ediyor. Zonguldak’ın Devrek ilçesinde başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak 5 yaşındaki Poyraz Çınar Çiloğlu, şoka girdi. Poyraz'ın annesi Nurşah Çiloğlu, arkadaşının da sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını belirterek, köpek sorununa acil çözüm bulunmasını istedi.

KÖPEK SÜRÜSÜ EVİNİN ÖNÜNDE OYNAYAN ÇOCUĞA SALDIRDI

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde başıboş gezen sokak köpekleri her gün birine saldırıyor. Devrek ilçesinde evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki Poyraz Çınar Çiloğlu, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Vücudunda çeşitli yaralar oluşan küçük çocuk, saldırının şokunu yaşadı.

"DEFALARCA EKİPLERE HABER VERDİK, TEDBİR ALINMIYOR"

Anne Nurşah Çiloğlu, "Benim çocuğum evimin önünde oynarken köpeklerin saldırısına uğradı. Bu kadar kolay olmamalı. Defalarca ekiplere bilgi verdiğimiz halde köpekler sokaklarda dolaşıyor. Bugün benim oğlum, yarın başka bir çocuk. Kimse zarar görmesin. Özellikle ilçe merkezinde sürüler halinde gezen sokak köpekleri ilgililer tarafından hiçbir tedbir alınmadığı için vatandaşların, özellikle de küçük çocukların korkulu anlar yaşamasına neden oluyor" diyerek tepki gösterdi.

"DÜN AYNI SOKAK VE MAHALLEDE ARKADAŞIMA KÖPEKLER SALDIRDI"

Cumhuriyet alanında ve diğer sokaklarda sürüler halinde dolaşan sokak köpeklerine karşı çözüm bulunması için yetkilileri göreve davet eden Çiloğlu, "Yetkililere şikayet ettiğimiz halde hiçbir önlem alınmadı. Dün aynı sokak ve mahallede arkadaşıma köpekler saldırdı. Bizler köpeklerin elinden zor kurtardık. Arkadaşım hala olayın etkisinde, bizler gerekli adli işlemleri başlattık. Bir daha kimsenin canı yanmasın, lütfen önlem alınsın" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.