Başbakan Yıldırım'ın ramazan programı

Başbakan Yıldırım'ın ramazan programı

Yıldırım, ramazan ayı boyunca terör mağduru vatandaşlarla bir araya gelecek, teröre karşı "birlik, beraberlik ve kardeşlik" mesajı verecek- Yıldırım'ın, ramazan programı kapsamında, terörden etkilenen illere ziyarette bulunması bekleniyor

ANKARA (AA) - SİNAN USLU - Başbakan Binali Yıldırım, ramazan ayı boyunca terör mağduru vatandaşlarla bir araya gelecek, teröre karşı "birlik, beraberlik ve kardeşlik" mesajı verecek.

Edinilen bilgiye göre Başbakan Yıldırım, ramazan ayında çeşitli il ziyaretlerinde bulunacak. Ziyaretlerini Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki illere yoğunlaştıracak Yıldırım, iftar ve sahur sofralarına misafir olacak.

Yıldırım'ın, ramazan programı kapsamında, büyük oranda terörden etkilenen Hakkari, Şırnak, Diyarbakır, Ağrı, Batman, Bitlis, Siirt, Mardin ve Van illerine ziyarette bulunması bekleniyor. Yıldırım'ın gidemediği illerdeki programlarda ise bakanlar, milletvekilleri ve partinin önde gelen isimleri yer alacak.

Terör mağduru vatandaşlarla beraber olmaya özen gösterecek Yıldırım, teröre karşı "birlik, beraberlik ve kardeşlik" mesajı verecek. Yıldırım, ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen iftar programlarına da katılacak.

Başbakan Yıldırım ile beraber AK Parti kadroları da ramazan ayı boyunca bölgede bulunacak.

Bölgedeki illerde iftar ve sahur programlarına katılacak olan partililer, "Kardeşime İftara Gidiyorum" ve "Sofranız Soframızdır" programları düzenleyecek.

Başbakan Yıldırım'ın, ramazan ayı dolayısıyla şehit yakınları ve gazilerin yanı sıra maden işçileri, bayramdan önce hizmete açılacak Osmangazi Köprüsü, üçüncü köprü ile üçüncü havalimanı projelerinde çalışan işçilerle de bir araya gelmesi öngörülüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :