Başbakan Davutoğlu İzmir'de

Başbakan Davutoğlu İzmir'de

Başbakan Davutoğlu, Başbakanlık İzmir Ofisi'nin açılışının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

İZMİR (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık İzmir Ofisi'nin açılışının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. 

Davutoğlu, açılışı yapılan Başbakanlık İzmir Ofisi'nin çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, ofiste güzel faaliyetler yapacaklarına inandıklarını belirtti. 

Ankara'daki merkez binasından İzmir Ofisi'ne eşyaları gönderdiklerini anlatan ve yeni Başbakanlık Ofisi için "Geleneği olan bir bina olacak" ifadesini kullanan Davutoğlu, bir gazetecinin "7 Haziran seçimlerinden sonra ilk Bakanlar Kurulu toplantısını İzmir'de yapmayı düşünüp düşünmediğini" sorusuna, "O da planlarımız içerisinde var" yanıtını verdi. 

Davutoğlu daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve beraberindekilerle Başbakanlık İzmir Ofisi'nin karşısında bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eti. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından kapıda karşılanan Davutoğlu'nun ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü ve basına kapalı gerçekleşti. Ziyaretin ardından Başbakan Davutoğlu ile Kocaoğlu, belediye binasının önünde el sıkışarak basına poz verdi. 

Davutoğlu daha sonra Manisa'ya gitmek üzere Başbakanlık otobüsüyle Atatürk Stadı'na hareket etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı