Barzani Erdoğan'la Işid'i mi görüşecek?

Barzani Erdoğan'la Işid'i mi görüşecek?

Barzani Türkiye'ye mi geliyor? Barzani neden Türkiye'ye geliyor? Barzani ne zaman Türkiye'ye geliyor? Barzani kiminle görüşecek? Barzani Erdoğanla mı görüşecek? Barzani Erdoğan'la neyi görüşecek? BArzani Erdoğan'la Işid'i mi görüşecek?

Barzani Türkiye'ye mi geliyor? Barzani neden Türkiye'ye geliyor? Barzani ne zaman Türkiye'ye geliyor? Barzani kiminle görüşecek? Barzani Erdoğanla mı görüşecek? Barzani Erdoğan'la neyi görüşecek? Barzani Erdoğan'la Işid'i mi görüşecek?

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için yarın Türkiye'yi ziyaret edeceği bildirildi. AA muhabirinin IKBY'deki diplomatik kaynaklardan edindiği bilgiye  göre, Barzani'ye Türkiye ziyaretinde Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani, Doğal  Kaynaklar Bakanı Aşti Hawrami, Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi ve Maliye Bakanı  Rebaz Muhammet eşlik edecek.
Başbakan Erdoğan ile Barzani'nin görüşmede, Irak'ta IŞİD'le başlayan  krizi, hükümet kurma çalışmalarını ve Türkiye ile IKBY arasındaki enerji konusu  ile Irak'taki sığınmacılara insani yardım konularını ele alması bekleniyor.

Kaynak: AA

Etiketler :