Bartın maden patlamasında yaralanan işçiden sevindirici haber

İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Yanık Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Turan, Bartın maden kazası sonrası tedavisi devam eden maden işçilerinden birinin daha solunum cihazından ayrılacağını duyurdu

Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşanan maden kazasında yaralanarak İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan işçilerden sevindiren haber geldi. Yanık Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Turan, tedavisi devam eden maden işçilerinden birinin daha solunum cihazından ayrılacağını açıkladı.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavileri devam eden maden işçilerinden sevindirici haber geldi. Çam ve Sakura Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi ve Acil Cerrahi sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Turan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bartın'dan 6 hasta Cuma akşamı hastanemize getirildi. Bu hastaların 5 tanesinin ileri düzeyde yaraları ağır idi. Onları solunum cihazına bağlamak durumunda kaldık. Onların yoğun tedavileri devam etmektedir. Bir hastamızın durumu daha iyiydi. O da zehirli gazlara maruz kaldığı için oksijen tedavisine ihtiyaç duymuştu. Şu an durumu iyi yoğun bakımdan çıkardık. Solunum makinesine bağlı hastalarımızdan birinin de makineden ayrılma süreci başlatılmıştır. Durumu iyiye gitmektedir" ifadelerini kullandı.

Yaralı madencilerin tedavilerinde en üst düzey malzeme ve modern tekniklerin kullanıldığını vurgulayan Turan, "Bundan sonraki süreçte bütün ümidimiz bu hastalarımızın sağlığına kavuşmasıdır" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.