Bakan Murat Kurum'dan TOKİ İlk Evim paylaşımı! Konya ve 16 ilde konutlar bitince nasıl mı olacak? TIKLA İZLE..

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yüzyılın Projesi’nde ilk temelini attığımız konutlar bitince nasıl mı olacak?" diyerek İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nin detaylarını video ile paylaştı. Paylaşımda Konya'dan da görseller yer ald

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yüzyılın Projesi’nde ilk temelini attığımız konutlar bitince nasıl mı olacak? İşte böyle.." diyerek İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nin detaylarını video ile paylaştı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi ile 17 ilde aynı anda 5 bin 615 evin temelleri atılan İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Bakan Kurum, Ankara, Konya, Erzurum, Zonguldak, Kırşehir, Kahramanmaraş, Aydın, Bolu, Afyonkarahisar, Diyarbakır, Uşak, Muğla, Yozgat, Manisa, Amasya, Tunceli ve Elazığ’da temelleri atılan konutların tamamlanınca nasıl olacağını video ile aktardı.

Paylaşımda Konya'da Meram ve Güneysınır ilçelerinden görseller de yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.