Bakan Kurum’dan Kılıçdaroğlu’na TOKİ sosyal konut mesajı! İlk temel atma için tarih verdi

Bakan Kurum’dan Kılıçdaroğlu’na TOKİ sosyal konut mesajı! İlk temel atma için tarih verdi

Bakan Murat Kurum, Kemal Kılıçdaroğlu'na "Sayın Kılıçdaroğlu, işiniz zor! Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projemizi açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekûn reddediyorsunuz. Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları yapacağız!" dedi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi ile ilgili paylaşımlarına tepki gösterdi.

"Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projemizi açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekun reddediyorsunuz" diyen Bakan Kurum, "Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları yapacağız. İlk temelleri Allah'ın izniyle Ekim ayı itibariyle atıyoruz" ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU, İŞİNİZ ZOR!"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

Sayın Kılıçdaroğlu, işiniz zor! Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projemizi açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekûn reddediyorsunuz. Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları yapacağız! İlk temelleri Allah'ın izniyle Ekim ayı itibariyle atıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu konutların anahtarlarını vatandaşlarımıza armağan edecek. Milletimize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.

25.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum