Bakan Koca duyurdu! İstanbul’da sel ve taşkınlardan etkilenenlerin sayısı 12’ye çıktı

Bakan Koca duyurdu! İstanbul’da sel ve taşkınlardan etkilenenlerin sayısı 12’ye çıktı

İstanbul'da etkili olan yoğun yağış sonrası meydana gelen taşkın olaylarına ilişkin son durum hakkında bilgi veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul'da yoğun yağıştan etkilenenlerin sayısı 12'ye çıktı" açıklamasında bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul'da yoğun yağıştan etkilenenlerin sayısı 12'ye çıktı" açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da etkili olan yoğun yağış sonrası meydana gelen taşkın olaylarına ilişkin son durum hakkında bilgi verdi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, taşkınlar sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Koca, "Olaydan etkilenenlerin sayısı 12'ye çıktı. Taşkından etkilenen kişiler ambulanslarımızla hastanelere nakledilmiştir. Konuyla ilgili olarak şu ana dek 70 ambulans ve 10 UMKE Timiyle 240 sağlık çalışanı görevlendirmesi yapılmıştır. Taşkındaki kayıplara Allah'tan rahmet diliyorum. Olaydan etkilenen vatandaşlarımızın sağlığı için zenginlik sağlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.