Bağcılar'da kaçırılan 4 aylık bebeğin kurtarılması

Bağcılar'da kaçırılan 4 aylık bebeğin kurtarılması

Binanın 4. katının tuvalet penceresinden havalandırma boşluğuna atılan bebeğin polis ekiplerince kurtarılma anı kameralara yansıdı- Baba Davulcu:- "Oğluma sağ salim kavuştuğum için mutluyum. Çocuğumun kaçırıldığı günden beri bizleri yalnız bırakmayan ve b

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza önüne bıraktığı bebek arabasından kaçırılan 4 aylık Ahmet Davulcu'nun, tutulduğu eve düzenlenen operasyon sırasında, şüphelilerce 4. kattan atıldığı havalandırma boşluğundan kurtarılma anı kameralara yansıdı.

Görüntülerde, Pendik Çamçeşme Mahallesi Bülbül Sokak'taki eve düzenlenen operasyon sırasında, polisi gören şüphelilerce, 4. kattaki evin tuvalet penceresinden havalandırma boşluğuna atılan bebeği kurtarmak için polisler ile vatandaşların büyük çaba harcadığı görülüyor.

Polislerin ve vatandaşların zemin kattaki su tesisatlarının arkasından havalandırma boşluğuna ulaşıp, borulardan akan tazyikli suya rağmen, bebeği bulunduğu yerden almaları görüntülere yansıyor.

Bebeğin ıslak elbiselerini çıkaran polislerin, ambulans çağırmaları da görüntülerde yer alıyor.


- Bebeğin durumu iyi

Baba Lokman Davulcu, bebeğin tedavisinin sürdüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun sağ olarak bulunmasından ötürü çok mutlu olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Sevinçten gözyaşlarına boğulan Davulcu, "Oğluma sağ salim kavuştuğum için mutluyum. Çocuğumun kaçırıldığı günden beri bizleri yalnız bırakmayan ve bulunması için çalışan herkese teşekkür ederim. Sağlık durumu çok iyi ve Allah'a şükür önemli bir şeyi yok. Sağlık kontrolleri yapılıyor ve durumu çok iyi" şeklinde konuştu.

Açıklama sırasında, Davulcu'nun diğer oğlu Mehmet de yanında yer aldı.

Öte yandan polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler, 18 suç kaydı bulunan M.V. ile N.V. ve H.V'nin Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sorguları devam ediyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :