Aytaç Kara, Malatyaspor yolunda

Aytaç Kara, Malatyaspor yolunda

Konyaspor’un transfer görüşmelerinde bulunduğu Aytaç Kara’nın Yeni Malatyaspor’a yakın olduğu iddia edildi. Bursa medyası Aytaç'ın Okan Koçuk'la birlikte Malatyaspor'a transfer olacağını iddia etti.

 

Konyaspor’un transfer görüşmelerinde bulunduğu Aytaç Kara’nın Yeni Malatyaspor’a yakın olduğu iddia edildi.

Bursa medyasında yer alan haberler göre; 2 milyon 400 bin Euro alacağı ve 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu Bursaspor’la sorununu henüz çözemeyen Aytaç’ın Konyaspor’a transferi olumlu sonuçlanmayınca rotayı diğer talibi bir sezon kiralık olarak forma giydiği eski takımı Yeni Malatyaspor’a çevirdi.

'KONYASPOR OLMADI' İDDİASI

Aytaç Kara’nın Başkan Mesut Mestan’la bir kez daha görüşüp sorununu çözdükten sonra takım arkadaşı Okan Koçuk’la birlikte Sergen Yalçın’ın çalıştıracağı Yeni Malatyaspor’a gideceği iddia edildi. Aytaç Kara alacaklarına karşılık Bursaspor'dan bonservisini istemişti.

Konyaspor, Malatyaspor, Denizlispor’la birlikte 2 takımın daha istediği Aytaç’ın önceliği olan Konyaspor’a transferinin olumlu neticelenmemesi üzerine Avrupa kupalarında da mücadele edecek olması nedeniyle Malatyaspor’u tercih edeceği belirtiliyor.

Hem Bursaspor hem de Konyaspor taraftarları, dün akşam sezonu açan Bursaspor’la birlikte çalışmalara başlayan Aytaç Kara'nın arap saçına  transferinin nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor. 

Etiketler :