Aydınlar Ocağı'nda farklı konu ve konuklar
Konya Aydınlar Ocağı Salı Sohbetleri Mart programlarıyla devam ediyor
Konya Aydınlar Ocağı’nın her Salı günleri organize ettiği “Salı Sohbetleri” Mart 2008 ayı ilk toplantısında Üçpınar Belediye Başkanı Ziya Kuz ”Memiş Efendi Hazretlerini”, Prof Dr. Abdullah Özbek ise “Dinde farklı anlayışın boyutları”nı katılımcılara anlattı.
Sille Kültür evinde gerçekleştirilen “Salı Sohbetleri” toplantısı Hadis Hocası Muammer Koştaş’ın hadis sohbetleriyle başladı. Ardından Bozkır Üçpınar Belediye Başkanı Ziya Kuz, Memiş Efendi'nin hayatını ve hizmetlerini detaylı bir şekilde anlattı. Kuz, ayrıca Memiş Efendi'nin oğullarının yaşantısından bilgiler de aktardı.
Salı Sohbetlerinin son konuşmacısı Prof Dr. Abdullah Özbek ise “Dinde farklı anlayışın boyutları”nı ele aldı.
Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Mustafa Güçlü “Konya Aydınlar Ocağı olarak etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz katılımcılarımızı bilgilendirmektir. Önümüzdeki salı günü sanatçılarımızdan Ali İnan, Mehmet Gönülat, Enver Etik ve Sami Nalçacığil’i konuk edeceğiz. Katılmak isteyenler için her zaman olduğu gibi aynı gün saat: 19.30’da belediye cami önünde araç kaldırılacaktır” dedi.
Memleket