Aydıncık'ta TOKİ kuraları çekildi

Aydıncık'ta TOKİ kuraları çekildi

YOZGAT (AA) - Aydıncık ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aydıncık Belediyesi iş birliğiyle yaptırılan 94 konutun hak...

YOZGAT (AA) - Aydıncık ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aydıncık Belediyesi iş birliğiyle yaptırılan 94 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

Aydıncık Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Yavuz Akyol, Belediye Başkanı Ahmet Koçak, TOKİ yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Akyol, burada yaptığı konuşmada, TOKİ'nin, anayasanın sosyal devlet ilkesi gereği kurulduğunu hatırlatarak, devletin ve hükümetin en başarılı projelerinden biri olduğunu belirtti.

Yapılan hizmetin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Akyol, "Ülkemizin coğrafi yapısı ve insanımızın kültürel değerlerine uygun proje üreten TOKİ'ye şükranlarımı sunuyorum. Toplu Konut İdaresi, sosyal konut adı altında kalmayıp ekonominin, mimarinin ve emlak piyasasının düzenleyicisi olmuştur. İlçe kaymakamı olarak Aydıncık halkına bu hizmeti kazandıran Belediye Başkanımız Ahmet Koçak'a, il genel meclis üyelerimize ve talepte bulunan halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından noter huzurunda kuralar çekildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :