Aydın Büyükşehir Belediyespor'da transfer

Aydın Büyükşehir Belediyespor'da transfer

Aydın temsilcisi, İtalya'nın Igor Gorgonzola takımında forma giyen Hollanda Milli Takımı oyuncusu 24 yaşındaki smaçör Celeste Plak ile 1 yıllık anlaşma sağladı

AYDIN (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor, İtalya'nın Igor Gorgonzola takımında forma giyen Celeste Plak ile anlaştı.

Aydın temsilcisi, İtalya'nın Igor Gorgonzola takımında forma giyen, aynı zamanda Hollanda Milli Takımı oyuncusu 24 yaşındaki smaçör Celeste Plak ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Polat Bora Mersin, AA muhabirine yaptığı açıklamada yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Celeste Plak'ı CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi şampiyonu Igor Gorgonzola takımından transfer ettiklerini aktaran Mersin, "Oyuncumuzla 1 yıllık anlaşma sağladık. Hollandalı bir oyuncu ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Bunun yanında pasör mevkisine de oyuncu arayışlarımız sürüyor." dedi.

Hedeflerinin Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu kaydeden Mersin, "Geçen sezon şehrimize Avrupa kupası heyecanını yaşattık. Bu sene aynı heyecanı yaşatamayacağımız için çok üzgünüz. Tekrardan aynı heyecanı, aynı güzellikleri şehrimize yaşatmak istiyoruz. Hedefimiz Avrupa kupalarına tekrardan katılmak." diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :