Avcılar'da uyuşturucu operasyonu

Avcılar'da uyuşturucu operasyonu

Operasyonda, bir miktar kokain, 5 kilo esrar, 8 bin 320 uyuşturucu hap ele geçirildi, olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Avcılar’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir miktar kokain, 5 kilo esrar, 8 bin 320 uyuşturucu hap ele geçirildi, olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Firuzköy Bulvarı’nda yaptıkları denetimler sırasında şüphe üzerine plakasız bir motosiklet sürücüsünü durdurdu. Ekipler, motosiklet üzerinde bulunan U.G. ve S.Ş. adlı şüphelilerin üzerinde yaptıkları üst aramasında satışa hazır 64 fişek kokain ele geçirdi, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bin 870 lira paraya da el koydu.

Şüpheliler üzerinde detaylı inceleme yapan ekipler, şüphelilerden U.G'nin üzerinde çıkan bir anahtar ve kartın, Esenyurt’ta lüks bir rezidanstaki daireye ait olduğunu belirledi. Şüpheliler tarafından burada kiralanmış olduğu tespit edilen adrese operasyon yapan ekipler, dairede arama yaptı.

Yapılan aramada 1 ruhsatsız Glock 19 Avusturya marka tabanca, 1 tam otomatik pompalı tüfek, silahlara ait 14 fişek, 229 fişek halinde kokain, 62 gram toz kokain, 5 kilo esrar, 8 bin 320 sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi. Bu sırada şüpheli U.G ile S.Ş'ye yemek getirdiği belirlenen B.D. de gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan U. G. ile S.Ş. ve B.D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları adliyede mahkeme tarafından tutuklandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :