Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yılı

Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yılı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Özaltun, mesajında, bugün ülkemizin...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özaltun, mesajında, bugün ülkemizin ebediyen var olmasının en büyük mimarlarından birisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. yıl dönümünde olduğumuzu kaydetti.

Atatürk'ün, milletimiz ve vatanımız için her zaman en özel yerlerde olmaya devam edeceğini belirten Özaltun, şöyle devam etti:

"Yaşadığımız toprakların asla düşman eline bırakılamayacağını tüm dünyaya gösteren Büyük Önder Atatürk, bugün hala kalplerimizin en müstesna yerinde yer almaktadır. Kendisi iyi bir lider olmakla birlikte ülkesi için gelişim ve değişim için ilkeleri ile gelecek nesillere de örnek bir Türkiye bırakmıştır. Ülkemizin en büyük kazanımlarından birisi ise şüphesiz cumhuriyet olmuştur. Ayrıca bu vatan topraklarının düşman eline bırakılmayacağı ve Anadolunun bir Türk yurdu kalacağı onun önderliğinde verilen mücadele ile tescillenmiştir. Atatürk’ün açtığı yolda onun düşünceleri ile vatanımız nice asırlar daha yaşayacak ve durmadan ilerleyecektir. Bizler de bugün onun düşünceleri ile ülkemizin lider ülkeler arasında yerini alması için durmaksızın hep birlikte çalışmaktayız. Her ne kadar aramızda olmasa da aslında onun aramızda olduğunu ve fikirleri ile yaşadığını biliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :