Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Grup Tillo kurucusu Kadaş: "Kimse Türkiye'nin yolunu kesemeyecektir"

İSTANBUL (AA) - Grup Tillo kurucusu Mustafa Kadaş, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını kınayarak, "Kimse Türkiye'nin yolunu kesemeyecektir" dedi.

Kadaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör saldırılarının ülkeyi bölemeyeceğini, aksine halkı ve devleti birbirine daha çok kenetlediğini gözlemlediğini söyledi.

Kadaş, saldırının zamanlamasına dikkati çekerek, "Türkiye, Rusya ile arasındaki gerginliği bitirdi, İsrail ile anlaşma sağladı. Artık daha da güçlü olan Türkiye'nin bu soğuk savaşı yenip, gücüne güç katacağı bir anda uzun süredir duran turist akımının yeniden başlamasını engellemek için hava limanına özellikle böyle bir saldırı yapıldığını düşünüyorum." diye konuştu.

Terör saldırısında yaşamını yitirenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyen Kadaş, "Milletimize sabır dilerim. Kimse Türkiye'nin yolunu kesemeyecektir. Allah'ın izniyle durmadan yolumuza devam edeceğiz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :