Aşı olmayan Konyalılara Başkan Altay'dan bir mesaj var!

Aşı olmayan Konyalılara Başkan Altay'dan bir mesaj var!

Meclis toplantısında konuşan Başkan Altay, önemli konulardan birisinin de aşı ve aşılama çalışmaları olduğunun altını çizerek "Konyalıların aşı konusunda hassasiyet göstermesini istiyoruz" dedi.

Başkan Altay Konya'nın aşılamadaki durumu ile ilgili şöyle konuştu;

"Maalesef Konya olarak istediğimiz seviyeye gelemedik. Bir an önce turuncuya, sonra da maviye geçmek için her meclis toplantısında özellikle belediye başkanlarımızdan bu konuda destek istiyoruz.

Tekrar bu konuda bir gündem oluşturup özellikle ilçelerde bilbordlar vasıtasıyla, katıldığımız programlarla, esnaf ziyaretiyle, her vesileyle aşı uygulamasına katılımın artırılması konusunda bir çaba göstermemiz gerekiyor.

Konya'da vaka oranları biraz arttı, bunun daha aşağıya çekilmesi için hepimize görev düşüyor. Tüm Konyalıların bu konuda hassasiyet göstermesini istiyoruz. Lütfen aşılarımızı olalım. Pandemiden hem kendimizi hem yakınlarımızı koruyalım."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.