Arınç ağlayan kaşar

Arınç ağlayan kaşar

Cindoruk, kendisi için "kaşarlanmış siyasetçi" yakıştırması yapan Arınç'a sert cevap verdi: O da ağlayan kaşar..

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç'ın "3-5 tane kaşarlanmış siyasetçi ile uğraşmayacağız" sözleri yeni bir tartışma başlattı.

AĞLAYARAK SÖYLEMİYORUM

Arınç'ın "kaşarlanmış" yakıştırmasını Demokrat Parti lideri Hüsamettin Cindoruk için yaptığı konuşuldu. Cindoruk, Arınç'a Manisa'dan cevap verdi. Arınç'ın Manisa'dan seçildiğini hatırlatan Cindoruk şöyle konuştu: "Siyaset, o söyleyecek biz söyleyeceğiz. Ama tabii ağlayarak söylemiyorum.

O DA AĞLAYAN KAŞAR
Başbakan'ın duygulu konuşmaları Bülent Arınç'ı sık sık ağlatıyor. Ağlama yaşını geçmişim. Bize 'kaşar' dedi. Biz kasarsak, o da ağlayan kaşar." Türkiye Partisi lideri Abdüllatif Şener'in "Başbakan herkesi dinliyor" sözlerine dikkat çeken Cindoruk "Şener ahlaklı ve sözüne güvenilir bir adam" dedi ve ona şöyle seslendi: "Manisa mitingimiz, siyasette kendisini yalnız, eksik hissedenlere çağrıdır."

AÇILIM YORUMU
Cindoruk, Kürt açılımı ve etnik sayım yapılsın yönündeki taleplerle ilgili olarak da şöyle konuştu: "Atatürk'e 'Ebedi Şef diyen Türkiye Cumhuriyeti, bir Kürt olan İnönü'ye 'Milli Şef dedi. Daha objektif, daha herkesi kucaklayan bir devlet olur mu? Bu nedenle çok fazla etnik kimliğe dalmamak lazım."