Araç sahiplerine iyi haber! Motorinden sonra benzin ve LPG'ye de indirim! Konya akaryakıt fiyatları

Araç sahiplerine iyi haber! Motorinden sonra benzin ve LPG'ye de indirim! Konya akaryakıt fiyatları

Motorin indiriminin ardından araç sahiplerine sevindirecek bir haber daha. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 2 lira 13 kuruş, otogaza ise 1 lira 71 kuruş indirim geliyor

Araç sahiplerini sevindirecek haber. Döviz kuru ve brent petrolde yaşanan gelişmeler, son dönemde sık sık zamlanan akaryakıta da yansıdı. Son dönemde zam üstü zam yapılan akaryakıtta bugün indirim bekleniyor. Motorine gelen 3.5 liralık indirimin ardından bugün de benzin ve LPG'ye indirim bekleniyor.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 2 lira 13 kuruş, otogazda 1 lira 71 kuruş indirim olacak.

BENZİN VE OTOGAZDA YENİ FİYATLAR NE OLACAK?
Bu geceki indirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 25,17 TL’ye, Konya'da 25.39, Ankara’da ve İzmir’de 25,29 TL’ye gerileyecek.

Otogazın litre fiyatının ise yaklaşık olarak İstanbul’da 10,69 TL’ye, Konya'da 10,70 TL'ye, Ankara’da 10,66 TL’ye, İzmir’de 10,56 TL’ye gerilemesi bekleniyor.

MOTORİ FİYATINDA DEĞİŞİKLİK YOK

29-30 Haziran tarihlerinde motorine toplamda 3 lira 34 kuruşluk indirim gelmişti. Bu gece motorinde fiyat değişimi olmayacak.

Motorinin litresi yaklaşık olarak İstanbul’da 26,64 TL, Ankara’da 26,75 TL, İzmir’de 26,77 TL, Konya'da 26,80 TL'ye satılıyor. Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösterebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.